CASA SERRA DE DALT I,II
Capacitat: 4 + 6 persones

La casa Serra de Dalt, construïda a finals del segle passat, recentment, ha estat restaurada per a convertir-la en un allotjament rural dotat de totes les comoditats. Rodejada de camps, boscos de roures i alzines, i a 800 metres d´altitud, des d’on gaudirà d´una excel.lent vista al Port del Compte. La seva situació és ideal tant per descansar i disfrutar de la natura com per realizar nombroses activitats: esports d’aventura, esquí, pesca, senderisme, etc. Ambient rústic i acollidor en un entorn immillorable!
La casa Serra de Dalt disposa de dos allotjament rurals, amb capacitat per a 4 i 6 persones, que han estat restaurats conservant l’encant rústic però sense deixar de banda les comoditats actuals (menjador, cuina totalment equipada, llar de foc, TV, rentadora i calefacció). - Totes les habitacions són dobles, exteriors, i amb bany propi i es caracteritzen tant per la seva varietat com pel seu mobiliari original. - Us oferim també un bonic espai exterior amb piscina i barbacoa. Ideal tant per estades familiars com per grups.

It stays in keeping with the initial spirit from the panerai luminor 1950 replica Legacy Machine collection in lots of ways, though most particularly through the way it take advantage of the same 44mm situation in the tag heuer aquaracer replica? and also the now legendary, highly pronounced dome very.
Casa Serra de Dalt I,II.
25283 Lladurs
[+34] 669856833, Mª Pilar

5/4